Adviseer-de-Adviseur Diversiteit & Inclusie

Aan de slag zijn met diversiteit en inclusie in organisaties is niet gemakkelijk, dat bewijst wel de ‘omloopsnelheid’ van veel consultants de afgelopen decennia: na 2-3 jaar haakt menigeen af met namevanwege de weerstand. Wie dit vak heeft uitgeoefend, begrijpt de afbeelding.

     * het is zo fijn om met experts te praten die in dezelfde situatie zitten als ik’

Diversiteit & Inclusie is een vorm van verandermanagement die grotendeels met dezelfde technieken kan worden ingezet. Een methodische werkwijze waarin je jezelf minder als persoon en meer als intermediair van het veranderproces neerzet, helpt om langdurig effect te hebben als adviseur D&I.

Dit traject ondersteunt het langdurig actief zijn (het voorkomen van voortijdige teleurstelling en afhaken, plezier blijven beleven aan je rol en inzet) van de adviseurs. De bijeenkomsten versterken hen in een doelgerichte en methodische benadering, en in hun verdere kennis, hun inzichten over de werking van diversiteitsdynamiek in organisatie-brede (verander)processen en hun vaardigheden om daarin te adviseren.

Deelnemers brengen zelf casuïstiek in die ze tegenkomen. Ze delen ervaringen en dilemma’s. Bovendien brengt Seba expertise in rond uit te diepen thema’s die door de deelnemers of door Seba zelf als begeleider worden voorgesteld, vanuit wetenschap en praktijk. Adviseer-de-Adviseur is er sinds 2019, met open inschrijving of in-company, en de deelnemers zijn razend enthousiast.

  • ‘eindelijk leer ik zelf ook weer veel bij’
  • ‘ik kreeg heel veel suggesties voor de oplossing mee’

Een nieuw traject Adviseer-de-Adviseur start als een organisatie dit in-company bestelt of als de eerste 3-4 deelnemers vanuit open inschrijving zich hebben aangemeld en heeft 5 bijeenkomsten van 2,5 uur (4-6 wekelijks). De eerstvolgende Adviseer-de-Adviseur met open inschrijving start op 25 november 2020 van 9.00 – 11.30 in Haarlem. Vervolgdata leggen we samen vast in die 1e bijeenkomst. Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar! Dus schrijf je snel in via info@seba.nl

Aantal deelnemers: 3-7 personen.
Kosten: € 790,- excl. BTW p.p.

Bekijk hiernaast de video.

Seba cultuurmanagement bv
Nova Zemblastraat 89
1013RJ Amsterdam

info@seba.nl