Diversityshop

Hoe te bestellen bij de Diversity Shop?

Diversity Shop is eigendom van Seba cultuurmanagement; dit is tevens uw kwaliteitsgarantie voor de aangeboden trainingsmaterialen en boeken. U kunt de materialen rechtstreeks bij ons bestellen, ze bestellen bij trainingen die wij voor u verzorgen of van ons een train-de-trainer vragen waarna u zelf met de materialen aan de slag gaat.

1. Snel bestellen: stuur ons een email met de materialen die u wilt bestellen en het bezorg- en factuur adres, en stort meteen het totaalbedrag (de opgetelde materialen + € 3 = € 2,48 excl. btw voor verzendkosten) op rekening van Seba in Amsterdam: NL90INGB0668682256. Zodra het geld binnen is, gaan de materialen de deur uit met een factuur erbij.

2. Eerst bevestiging van Seba afwachten: stuur ons een email met de materialen die u wilt bestellen en het bezorg- en factuuradres. Wij sturen u de factuur. Zodra de factuur voldaan is, gaan de materialen de deur uit.

3. Bestellen vanuit Nederland en andere EU-landen als bedrijf? Als boven bij 1 en 2, alleen graag ook uw BTW-nummer vermelden; er hoeft dan geen BTW in rekening gebracht te worden. Bij alle materialen en boeken vindt u de bedragen inclusief en exclusief BTW.

4. Verzendkosten EU-landen (behalve Nederland): de verzendkosten naar EU-landen anders dan Nederland zijn € 7,- (exclusief 21% BTW).

5. Bestellen vanuit niet-EU-landen? Volg dan 2, eerst bevestiging van Seba afwachten. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Seba cultuurmanagement bv
Nova Zemblastraat 89
1013RJ Amsterdam

info@seba.nl